به گزارش رجانیوز، حاج حسن با نام مهندس حسام خوشنویس معروف بود، اما نه میان ایرانیان که بیشتر او را اهالی جنوب لبنان میشناختند، نه حتی شیعیان، مسیحیان این دیار هم حاج حسن را خوب میشناختند. وقتی کمر همت بست برای بازسازی لبنان و خرابیهای به جای مانده از ددمنشیهای رژیم صهیونیستی، برایش شیعه و سنی تفاوت نداشت؛ از خانههای روستاهای شیعه نشین گرفته تا کلیساهای مسیحیان آن دیار، همه دست همت این سرباز سبکبال ولایت را دیده بودند که چگونه بیادعا مشغول آبادانی سرزمینشان است.
البته فرماندهان ارشد رژیم صهیونیستی هم او را بهتر از ما میشناختند، هر زمان که در مرز فلسطین اشغالی و لبنان چشمشان به "مسجد قدس" میافتاد که شبیه به بیت المقدس در دل "پارک بسیار زیبای ایرانیان" بنا شده است، داغشان تازه میشد و همین بود که به دنبال انتقام از معمار آن بودند و چه ناجوانمردانه حقد و کینه خود را به این "سردار سازندگی و آبادانی" نشان دادند.
"حاج حسن" اگرچه سردار بود اما سر داد نه در میدان جنگ که در کارزار سازندگی و آبادانی؛ مدتها بود که ردای خدمترسانی به مظلومان لبنان را به تن کرده و جای جای این دیار را با دستان پرتوان خود آباد کرده بود.
بیراه نگفتهاند که شهادت لیاقت میخواهد و عجیب نیست که این سینهزن و میاندار هیات شیعیان بیروت و ندبهخوان جمعههای آن، با پهلوی زخمی به استقبال فاطمیه رود.
نوشتن از "حاج حسن" برای کسی که او را ندیده و نشناخته بودند آسانتر است؛ وصفش را شنیده و قلمی میکنند؛ اما وصف حاج حسن ما را باید از زبان "سید حسن نصرالله" شنید.
شاطری ما کمتر از "عماد مغنیه" نبود
در مراسم تشییع پیکر شهید حاج حسن شاطری، حجت الاسلام و المسلمین پناهیان سخنان کوتاهی را در توصیف این شهید بیان کرد.
منبع : رجانیوز